Nem hittem a papoknak, nem hittem a guruknak. Elkezdtem utánajárni ennek magam. Objektív és tudományos szemlélettel eljutottam a Határig és még azon is túl. Visszatérve saját spirituális platformot hoztam létre és most erről beszélek. | I did not believe the priests, I did not believe the gurus. I started to look into it myself. With an objective and scientific approach, I got to the Frontier and beyond. I came back and created my own spiritual platform and that's what I'm talking about now.

Keresés ebben a blogban

A Játék Szint

Frissítsük fel a leglényegesebbeket. A világunk holografikus szerkezetű, ami a gyakorlatban úgy érthető meg a legkönnyebben, mintha egy videojátékban élnénk = játszanánk. Aki látott már kalandjáték programokat, nagyjábül tudja, kinek milyen lehetőségei vannak a játékban és olyan dolgokat sejthet meg egy pillanat alatt, amiről még több év után sem mernek beszélni az ezoterikus mesterek a tanítványaiknak. Mi azonban a modern korban modern világértelmezéssel sokkal gyorsabban haladunk.

Itt jegyezném meg, hogy innentől kezdve már létezik olyasmi, hogy az 'angyalod' olyan módokon lát el információkkal, hogy véletlenül ránézel mondjuk a metrón valaki újságjára és amit ott látsz egy neked szóló üzenet. Innentől kezdve létezik olyan is, hogy találomra kinyitsz egy könyvet és a neked szóló üzenet szinte világít neked. Innentől kezdve léteznek a mágikus tárgyak és a misztikum határa is tovább tolódott. Ám mivel a legtöbb ember nem hisz az ilyesmikben, a világ pedig igazodik hitükhöz, ők kizárják magukat ebből és egy olyan játékélményben vannak, ami a valóság realista értelmezésén alapul. Megjegyzem így is lehet a valóságértelmezés realista, ám a 21. század elején ez tömegméretekben még nem valószínű.

A mágia megértése is könnyebbé válik. A mágia és az ezotéria között az a különbség, hogy az ezotériában önmagadban önmagadat vizsgálod, míg a mágiában másokkal és a külvilággal foglalkozol. A tudatod ugyanis állandó kapcsolatban áll a hologrammal, ám a szándékaid érvényesítését alapvetően határozza meg a hited és a lehetőségeid jelen képessége, vagyis a tudásod. Az előző kérdések és válaszok szekcióban már felhoztam az .mp3-as példát arra, hogy az ilyen fájlokból indított zenékből is áradnak az érzelmek, ami közvetett bizonyíték a fizikai objektumokhoz köthető holografikus tárolóra. Innentől a mágikus tárgyak létezése is érthetővé válik, ha én az elmémmel ráhelyezek szándékokat erre a holografikus tárolóra, onnantól az adott tárgy mágikussá válik. Hasonló elven működik a művészetben a festmények által kiváltott hatás is, amitől értékes lehet az a mű, ahol Picasso ráfröccsent valamit a vászonra. Tehát a mágia létezik, ám a mágiával szemben a leghatásosabb az, ha nem hiszel benne, mert amit hiszel, neked az van. Ilyen értelemben a bizonyítékokra épülő tudományban hinni sem rossz dolog, ha a játékélményed a varázslatok nélküli valóságra épül. Amit én személy szerint egy különleges értéknek tartok.

A Játék Szinten is lehetséges az, hogy továbbra is játékos legyél, de más ligában focizz. Ha elkezded használni a holoappokat, attól még ugyanolyan játékos maradsz, csak ebben a játékban felhasználod azokat az új ismereteidet, amiket mondjuk innen szereztél. Ezért hasonlóan a kalandjátékprogramokhoz, itt is különböző erő- és képességszintű játékossá fejlesztheted magad. A határ a Játék-Játék és a Játék-Admin Szintek között ott húzódik, amikor elhatározod, hogy ezeket a lehetőségeidet nem a saját játékcéljaidea, hanem közösségi célokra, vagy részben azokra fordítod. Vagyis elkezdesz valamit tenni másokért és a világért. A Játék-Admin Szintre kiváló példákat látsz a TV-ben, amikor látók próbálják átadni a nézőknek a tapasztalataikat, vagy amikor elmész egy kártyavetőhöz, asztrológushoz, természetgyógyászhoz. Ezek az emberek, bár rendelkeznek különleges képességekkel, továbbra is a külvilágban élnek és tevékenységük célja is ott található.

Összefoglalva tehát vannak a játék-játék szinten lévő játékosok és a játék-admin szinten lévő játékosok, akik között a különbség nem elsősorban a tudásuk, hanem a tevékenységük célja. Mindkettőnek vannak fokozatai, de a fő motivációjuk továbbra is a PPP (pénz, pina/pénisz, pozíció), azaz az ember fő játékcéljai. Az infromatikai hasonlattal élve, a játékosok azok, akik használják az appokat és létrehozzák a tartalmat, annak admin szintjén pedig készítik ezeket az appokat. A határ az Admim Szint felé az, amikor lemondanak ezekről a játékcélokról azért, hogy a rendszerrel és a rendszerfejlesztéssel foglalkozzanak. Ez azt jelenti, hogy a tevékenységük a külvilágról áttevődik a belső világra, azaz a tízéves időléptékű meditációkra.