Nem hittem a papoknak, nem hittem a guruknak. Elkezdtem utánajárni ennek magam. Objektív és tudományos szemlélettel eljutottam a Határig és még azon is túl. Visszatérve saját spirituális platformot hoztam létre és most erről beszélek. | I did not believe the priests, I did not believe the gurus. I started to look into it myself. With an objective and scientific approach, I got to the Frontier and beyond. I came back and created my own spiritual platform and that's what I'm talking about now.

Keresés ebben a blogban

Az elmenypark.com használata

A weboldalon található holoinstall és mandala képek rájuk programozott funkciókat tartalmaznak, amiket az emberi szem porton át lehet a tudatunkkal elindítani. Céljuk az, hogy egyszeri ránézésre végezzenek olyan jótékony műveleteket, amiket egy átlagember soha nem végezne el. Aki nem hisz benne, azok maguk kapcsolják ki önmaguknak, de attól a tudati hálózatukon még működhetnek másoknál. Aki feltételes igazságként kezeli és hinni csak olyan hatások után kezd benne, amiket bizonyítéknak tekint, az egy helyes hozzáállás. Aki azonnal elhiszi, annál működni fog, de ilyet soha többé ne csináljanak, hogy csak úgy elhisznek valamit egy ismeretlen weboldalról.

A holoinstall képek az ÉlményPark platformra készült, saját adatátviteli találmányon alapuló holoprogramok rezgéseit tartalmazzák. Használatuk igazodik a modern korhoz, ahol az internet előtt ülve mindenki saját magának lehívhatja ezeket a programokat ott, ahol van a nap 24 órájában. Nem kell sehova menni, nem kell senkivel találkozni és fizetni se kell érte, de mivel még meditálok, azért örülök annak, ha valaki megdob vele, ám ez önkéntes alapon működik és senkit nem ér azért hátrány, mert nem teszi. A holoinstall programok a mélyben működnek, ami azt jelenti, hogy időbe telik, amíg leérnek és hatásuk lehet, soha nem is tudatosul azonnal az emberben.

A mandalák ezzel ellentétben egy már létező platformra íródtak, ezért gyorsabban és érezhetőbben fejtik ki hatásukat, mert ez a platform közelebb van a földhöz. A mandalákat úgy is jellemezhetném, hogy csakra programozás. A saját mandaláimról elmondható, hogy egyedi jelleget képviselnek és ha valaki együtt néz rájuk, azt tapasztalhatja, mintha egyes mandalák forognának és mintha minden alkalommal mások tennék. Ezekből a mandalákból tudok még ajánlani egy olyan weboldalt, ahova feladattámogató programokat készítettem, amik üres keretrendszerek, amiket mindenki maga tölt meg tartalommal. Ez részemról egy önzetlen feladatvégzés volt, mert annyi félreértéssel, hibával és dilettantizmussal találkoztam, hogy ezeknek a javítása akkor is minden értelmes ember érdeke, ha nem keresnek vele pénzt. A mandala központi oldalát itt találjátok, idővel még kerülnek ki ilyenek ha odaérek, hogy ismét ott legyen a figyelmem.

Akinek ez a távbeavatás bejön és jobban örülne, ha nem kellene a weboldalak között ugrálni, számukra van egy olyan weboldal, ahonnan az összes elérhető, amik ezeken a weboldalakon vannak. Bár azért vannak külön, hogy amolyan vezetett beavatásokat tartalmazzanak eltérő helyzetű és tudatszintű embereknek, erre nincs kötött szabály. Mert mi van akkor, ha valaki tarot-szerűen akarja ezeket magának behívni, ahogy amúgy én teszem. Mert ezeket használom én is.