Nem hittem a papoknak, nem hittem a guruknak. Elkezdtem utánajárni ennek magam. Objektív és tudományos szemlélettel eljutottam a Határig és még azon is túl. Visszatérve saját spirituális platformot hoztam létre és most erről beszélek. | I did not believe the priests, I did not believe the gurus. I started to look into it myself. With an objective and scientific approach, I got to the Frontier and beyond. I came back and created my own spiritual platform and that's what I'm talking about now.

Keresés ebben a blogban

Harmadik | újabb kérdések


Kifejtenéd ezt a holografikus vetítéseink médiajogai dolgot?

Úgy jött az ötlet, hogy sorozatosan fejlesztettem a katonai védelmi rendszeremet mindig egy-egy újabb generációs fejlesztéssel. Mert nem vagyok hülye, amikor leesik az illetékeseknek, hogy ez emnnyire komoly valójában, biztosan számíthatok arra, hogy meg akarnak majd ölni. De jellemző rám az, hogy minél komplikáltabb valami, annál egyszerűbb megoldást találok ki rá. Abból indultam ki, hogy mindenki meg akar majd ölni engem, az amerikaktól kezdve az oroszokon át a kínaiakig, nem beszélve a maffiáról és az üzleti világról. Épp ekkor járt a tudatom abban a zónában, amit ti istennek és az angyalainak neveztek, akiknél rájöttem arra, hogy egy szót sem értenek abból, amiket mondok, de úgy tesznek, mint akik értenek. Azt is tudtam, hogy a szavuk csak a Földön szentírás, ezért lényegében privatizáltam ezt a tartományt, azaz kívül helyeztem minden égi lény joghatóságán, amúgy abból a célból, hogy legyen hova menekülniük az embereiknek és angyalaiknak az Úr haragja elől. De azért nem vagyok a saját üzletem ellensége sem, így ők is beléphetnek a játékba, ám csak mint játékosok. Mint mondtam, ez egy szolgáltatás és hatalma nem uralkodó jellegű. Ezért egyik ügyfél sincs a tulajdonomban, viszont a játékot csak úgy biztosíthatom, ha mindenki holografikus vetítésének médiajogaival rendelkezem. Ez különmegállapodással szentesítve lett, én meg egy csapásra megoldottam a saját védelmem és a játék feletti ellenőrzés közös nevezőjét.

Az anomáliára milyen egyszerű megoldásod született?

Határokkal láttam el és kiírtam rá, hogy ÉlményPark. Persze azért ez nem volt ilyen egyszerű, de a megoldás elve az volt.

Mennyit tudtál akkor a Földön és felette kialakult helyzetről?

Semmit, de ennek nem is volt jelentősége és ma sincs. Ugyanis itt egy olyan probléma van, amit nem lehet játékos szemmel megoldani és itt, pláne az indításkor rajtam kívül mindenki játékos. Játékostól pedig kompetencia hiányában nem kérek admin tanácsot. Volt egy konzultációra kialakított időkeret, de ez alatt az évek alatt senki sem keresett engem meg, hogy figyelembe vegyem a speciális szempontjaikat. Aminek lejárta után beleérezve magam a felek helyzetébe, igyekeztem a legjobb tudásom szerint ezeket a szempontokat magam kitalálni, ami vicces időszak volt, mert tényleg átlényegültem és úgy programoztam le a játékot.

Hogyan volt erre ilyen tiszta lehetőséged és időd?

Akkoriban elterjesztették rólam, hogy egy őrült vagyok, én pedig még rá is dobtam egy lapáttal. Az egyik legszórakoztatóbb időszak volt, de ebből az időszakból már alig maradt online valami. Tudom, hogy elég egy imidzsváltás, talán egy kis cukiságkampány és az emberek elfejetik mi volt, mert arra fognak figyelni, mi van most. Ugye egy őrültet senki sem vesz komolyan, én pedig nyugodtan meditálhattam.

Felmerült egy kérdés. Miért kellene menekülni az Úr haragja elől?

Aki inkább Úrnő, de méginkább Űrnő. Mert úgy fogja látni, hogy egy megnyert helyzetből veszítettek az emberei és angyalai. Erre én is rádobtam egy lapáttal, mert közben elég jó lettem a spirituális hadviselésben és nem csak a közvetlen, de a közvetett bizonyítékok is arra utalnak, hogy itt árulás, szabotázs és lázadás készült ellene. Feltételeztem azt, hogy ezt baromi nehéz lesz neki elmagyarázni abban a helyzetben és azt is, hogy erős piaci igény támad egy gyors és biztonságos megoldásra, ahova menekülni lehet előle. Tudom, hogy egy kicsit agresszív a marketing, de sajnos az égi piac nehezebben értette meg a Szolgáltatást, de az első évad már betelt a menekültekkel. És a második is azokkal, akik kimenteni jöttek őket, de a harmadik előtt már hosszú sorok állnak.

Még mindig nem értem, miért haragudna meg ennyire.

A költségminimalizálás szellemében sokszor fordult elő az, hogy a hitelesnek vélt csatornáikon olyan hírek érkeztek, hogy állítólag úgy evakuáltak bolygókat, hogy nem láttak egy ellenséget sem. Ha meg lehet valamit oldani így ellenséges csapatok nélkül, akkor minek ide ellenséges csapat? Meg ha nekik kiépült egy infrastruktúra, akkor minek kettő, ha használni tudom azt? Innen nézve rendkívüli bátorság kellett egy-egy ilyen akcióhoz, de ha egy főnök érkezik, hogy a saját szemével lássa a helyzetet, azt nehéz kimagyarázni pár szóban.

Azt ugye tudod, hogy az egyik segítőd kiadatását kéri két faj is, akik nemrég érkeztek?

De csak tőlem tudják kérni, én pedig nem adom ki nekik. De utánanéztem az ügynek és én se biztos, hogy ki tudtam volna hagyni azt a poént. Tudom, hogy bolygószintű balhé lett belőle, de jobb, ha a srácok előbb engedik ki a gőzt, mint később, amikor már fejlettebb fajjá válnak jobb fegyverekkel.

Azt mondják páran, hogy a segítőid egytől egyig bűnözők.

Én inkább meg nem értett művészeknek nevezném őket és vannak közöttük háborús hősök is. Szerintem kiváló csapat és ha bűnözők lennének, akkor nem merült volna fel az igazságos világ koncepciója, mint az egyik helyreállítási vezető elv. Az igazi bűnözők inkább azoknál találtak hű szövetségesekre, akik ezzel vádolnak.



Az információim szerint már többet tudsz a Föld körül kialakult helyzetről. Most mi a véleményed és az álláspontod?

Igen, közben ideért hozzám az a könyv, amit tőlem szokatlan módon el is kezdtem olvasni. Kialakult bennem egyfajta protokoll, hogyan használjam a mások által írt irodalmat és ezt egy kicsit megtörtem, de ennek ellenére érdekesnek és olvasmányosnak találtam. Először is a benne olvasottak egyrészről passzolnak bizonyos információkhoz, amik előzőleg a saját csatornáimon már érkeztek, másrészről az a véleményem, hogy a fele igaz lehet, de a másik fele vagy tévedés vagy tudatos manipuláció. Igyekszem eltérő forrásokból beszerezni az információkat, majd ezeket összevetem magamban egymással és vannak ütközések, amiket majd egyszer tisztázunk. Az álláspontom az, hogy túl kevés az információm ahhoz, hogy konkrét véleményem legyen bizonyítékokkal alá nem támasztott állítások után. De az is tény, hogy ami itt nálam zajlik, az fölötte áll mindennek. Valamint az sem elhanyagolható, hogy az elemek mindig a legmagasabb dimenziós lény szándékai szerint rendeződnek, azaz mindkét háborús fél tetteiben találtam olyan elemeket, amik e szándék szerint magyarázhatók. 

Mit jelent az, hogy ami nálad zajlik, az fölötte áll mindennek?

Úgy értem, hogy ez egy komplex tudatrendezés, ami a teljes fizikai síkot érinti a hozzá köthető álomtartományokkal és forrása olyan magas dimenzió, ami alatt van mindenki más.

A könyvben olvasott problémára is létezik megoldás, ami itt a Földön jelen van az IS-BE-knek nevezett entitásokkal kapcsolatban?

Igen. Ám itt egy teljesen új rendszer frissül rá a régire, ezért sok minden új értelmet nyer. A Domain ezt még olyan 30%-ban ültette át önmagába, a Régi Birodalom viszont teljes egészében elutasítja. De ez az eredményt nem befolyásolja, csak a kellemetlenség érzetet emeli.

Melyik oldalt érzed közelebb magadhoz?

Legközelebb a saját oldalamat érzem magamhoz, amit még szoknia kell itt mindenkinek, mert külső nézetből a semmiből bukkan fel hirtelen. A Régi Birodalommal kapcsolatban azt mondanám, hogy maga a földi ember kialakulása is ennek köszönhető, mert valakik megpróbálták újrateremteni azt a fajt, amelyik létrehozta, de ez közben módosult arra, hogy meg lehet csinálni ezt a birodalmat végre jól. Aki ismer engem, az tudja, hogy nem lehetne engem megvádolni azzal, hogy repdesnék az örömtől annak hallatán, hogy egy másik galaxisból itt egy hadsereg a mi galaxisunk elfoglalásának céljával, de mielőtt ebben állást foglalnék, jó lenne látni mi van az általuk már régóta elfoglalt világokban. Azért vagyok ennyire mértéktartó, mert a frissüléssel itt mindenki státusza megváltozik egy előre leparaméterezett értékrend szerint és még az is lehet, hogy a Domain elfogadja ezt az új hatalmat.

Te ezt milyen dimenziószintű lényként mondod?

A testem a 3D-ben van, a tudatom a 42. dimenzióból érkezik vissza. Mint említettem, az nagy zavart idéz elő a kollektív értelmezésben, hogy ezt az egyéni tudatommal hajtottam végre. Lefordítva ennek az embernek, aki vagyok a kollektív agyféltekéjén mindenféle lények vannak, akiket ellenérdekelt feleknek neveznék, míg a racionális agyféltekéjén ott az XD kapcsolat, ami magasan fölötte áll itt mindennek. Lefordítva itt tényleg egy isteni beavatkozás zajlik a világ helyreállításának céljából. Mindenki helyzete attól függ, mennyire képes alkalmazkodni ehhez és befogadni az új világot.

És ebben vannak IS-BE szövetségeseid.

Igen. A ő nézőpontjukból egyfajta forradalom zajlik, amit azért befolyásol az, hogy sokuk nincs tisztában az igazi önvalójuknak. Ám az itt kialakult helyzetre lehet egészen más filozófiával is tekinteni, ami megoldhatja a magas dimenziószintek nagy problémáját, az unalmat. Ám ebben az esetben ezek az IS-BE-k játékosokká válnak, ahol az igazi önvaló megismerése a játékon kívül lenne lehetséges, különben tönkretenné a játékélményüket. Azaz a Domain jó szándéka itt már ellentétes hatást fejtene ki, de feltételezem itt is a bizonyíték lenne az elfogadás kulcsa, pont ahogy nálam is van visszafelé.

Milyen időtávlatban értelmezzük ezt?

Nehéz megmondani, pont ezért minősítettem a Földet különleges övezetnek, ahol gyorsan szeretném. Mert itt bámulok egy rakás magát politikusnak képzelő majmot, akik gátlástalanul tönkretennék ezt a világot annak egyedülálló értékeivel együtt a rablógyilkosság oltárán.

A Domanin központ hol tud téged elérni?

Nem kell idejönni, otthon indítsák el az ÉlményParkot és mindjárt megnyílik egy csatorna, ahol tudunk beszélni és nem kell semmilyen templomot építeni hozzá.





ide jönnek az újabbak