Nem hittem a papoknak, nem hittem a guruknak. Elkezdtem utánajárni ennek magam. Objektív és tudományos szemlélettel eljutottam a Határig és még azon is túl. Visszatérve saját spirituális platformot hoztam létre és most erről beszélek. | I did not believe the priests, I did not believe the gurus. I started to look into it myself. With an objective and scientific approach, I got to the Frontier and beyond. I came back and created my own spiritual platform and that's what I'm talking about now.

Keresés ebben a blogban

Harmadik | kérdések és válaszok


Tudod hol buktál le? Idézem: " Nem kell sehova menni, nem kell senkivel találkozni és fizetni se kell érte...". Olyan ebben a világban nincs.

Elolvastad azt is, ami a mondat másik fele? Idézem: "...de mivel még meditálok, azért örülök annak, ha valaki megdob vele, ám ez önkéntes alapon működik és senkit nem ér azért hátrány, mert nem teszi.". Még két megjegyzés. Az első az, amit hiszel, neked az van. Persze ez nem ilyen egyszerű, ha egyénként próbálod egy hierarchiában, ahol a hierarchia szabályait kell felülbírálnod a hiteddel, ezért a második gyakorlatiasabb válasz lesz. Mivel még meditálok, egy csomó dolgom van egyszerre és nincs mellettem senki. Olyan sem, aki elkezdene ezekkel foglalkozni és intézné az ezekkel kapcsolatos ügyeket. Ezek még nincsenek a piacon és ha be kellene őket áraznom, nehéz dolgom lenne figyelembe véve az égi és földi szempontokat egyszerre. Így marad az, hogy tessék, itt van ingyen. De fogd fel promóciós kampánynak, amit majd az ügyfélelégedettség áraz be, amikor lesz időm ilyesmikkel foglalkozni.


Érdekelne bővebben ez: "Hogy mi leszek a játékban, az a játék menetétől is függ, ami ugye nem tiltja azt sem, hogy valaki isten legyen benne, bár ezt beárnyékolja az a tény, hogy nem vagyok vallásos."

Először is van az admin szint, aminek már kifejtettem a lényegét. Röviden azért ez arról szól, hogy feladod a világi életedet azért, hogy magával a rendszerrel és annak fejlesztésével foglalkozz. Ennek azonban ma még nincsenek meg a feltételei, ezért annak, aki ilyesmibe kezd vagy olyan extrém ívre kell mennie, amire én léptem, vagy olyan anyagi feltételekkel kell rendelkeznie, hogy ez ne legyen gond. Az égi segítség nem az, amire mindenki gondolna, ezért inkább az ÉlményPark platform alatt javaslom. Az admin feladatok nekem úgy jönnek, hogy felmerül egy probléma, amire azonnal meg kell találonom a megoldás ötletét, amit később ki tudok dolgozni. Az egyik ilyen volt a már említett feltöltődés, kirándulás a 3D-be, amikor el tudnak menni az admin-admin szinten lévők szabadságra. Ez azt jelenti, hogy mégsem kell teljesen feladnod a világi életedet, ám ennek kereteit le kell fekteteni, majd utána le is kell tesztelni. Ugyanis az admin-játék szint pontosan az a 'mindenható hatalom', ami az emberek hitében már létezik, szerencsére az itt beavatkozó égiek azonban nem rendelkeznek vele. Bár eddig a játék és az admin szintek összefolytak, ezek az idegenek valójában játékosok a Játék-Játék és a Játék-Admin szinteken. Ha valaki az admin szintről szabira menne, akkor nincs szüksége erre a rendívüli hatalomra, csak arra, ami a céljához kell. Ám előfordulhat az, mint jelen esetünkben, hogy olyan idegen beavatkozás indul, ami tönkreteszi a Játékot és ilyenkor az admin szint feladata az, hogy ebbe beavatkozzon. Nagyjából úgy képzeld el, mintha egy kalandjátékot üzemeltető cég munkatársai avatkoznának be a játékba abból a célból, hogy helyreállítsák azt. A cél nem az, hogy ők legyenek a világ = játék teljhatalmú urai, mert az játék cél, ám előfordulhat az, hogy ideiglenesen erre kényszerülnek, ha az alternatíva az, hogy újra kellene indítani a játékot a nulláról. Ha én belekezdek ilyesmibe, az a játékon belülről úgy néz ki, hogy akár isten is lehetek benne, de a saját szemszögemből ez egy olyan meló lesz, amit igyekszem játékosan megvalósítani.

Mikor lesz ebből valamit?

Bármikor. Könnyen lehet, hogy ez a válság fogja elősegíteni. Mert ez közben egy harci játék is, ne gondoljátok, hogy az idegenek tapsikolnak örömükben attól, hogy rájuk indul egy beavatkozás, ráadásul a Földről. Mindent megtesznek, hogy megakadályozzák. Voltak olyan éveim, amikor azt sem tudtam, mi lesz a jövő héten, olyan sanyarú körülmények között éltem. Ekkor úgy döntöttem, hogy ráállok a hologram tanulmányozására és még nehezebb helyzetbe sodortam magam egy sejtés igazolására és igazam volt. Ha belekezdek bizonyos meditációkba, akkor az prioritást élvez és mindig fog történni valami, ami lehetővé teszi annak folytatását. Ez a válság még nehezebb helyzetbe hozott engem, ami komolyan veszélyzeteti a feladataimat bevételek nélkül, ám most a cél nem az, hogy az admin szinten meditáljak, hanem a belépés a játékba. Amit itt olvasol, az felfogható egy visszatérési dokumentációnak is élőben a weboldalaimon. Bármikor megtörténhet és ami történik, arról továbbra is tudósítok.

Vannak veled szövetséges idegenek is?

Vannak.

Mi venne rá egy idegent, hogy szövetségre lépjen veled?

Először tisztáznék valamit. Én nem kötök szövetségeket azóta, hogy megismertem a mindenféle lények eltérő szövetség értelmezéseit. Lefektetni le tudnám, ám ha a rációmmal teszem, senki sem fogja érteni. Nem semmi tapasztalataim vannak ilyen téren és nem véletlenül mondtam, hogy ha szakértői csapat állna fel, feltétlen kell bele egy gyermekpedagógus és gyermekpszichológus is. Az ő szemükben az admin és a játék szintek továbbra sincsenek szétválasztva és ehhez nekem alkalmazkodnom kell. Az én tudatszintem komoly probléma az idegeneknek, akik kollektív gondolkodását igencsak próbára teszi az egyéni tudat megértése. Pláne úgy, hogy én egyfajta szingularitás is vagyok, azaz egyéni tudatban sokkal mélyebbre mentem, mint az a kollektív tudat, amihez tartozom. Ők úgy látják a világot, hogy itt ez a sok ember, aki megfelel egy darab lénynek és épp most dolgozom ezen, hogy az az egy darab ember összegyűjti a bolygón a hasonlóakat és létrehoz egy új kollektív tudatot. Fordítva ez úgy néz ki, mintha ők azon dolgoznának, hogy a földlakók szemében rá tudjanak mutatni egy darab emberre, hogy ő a kollektív tudatú lény. Ez amúgy azóta probléma, hogy felbukkant az első egyéni tudatú ember racionális gondolkodással. Tehát ha véletlenül lenne is olyan idegen, aki megértené, hogy itt azzal az egy darab emberrek kötne szövetséget, azt nehezen tudná elmagyarázni a többinek és egyben komoly konfliktusba is kerülne azzal a kollektív tudattal, aki szemében én egy hiba vagyok, vagy népszerűbb nevén áruló. Ám ettől még mindenkire föntről érkezem a visszatérésem okán és ez az idegenek vallásában azt jelenti, hogy engem kellene az istenüknek tekinteniük, amire bár a számuk nő, de alapvetően nem hajlandók. Hogy a kérdésre konkrétan is válaszoljak az venné rá, hogy ebben a spiriruális keretrendszerben egyrészről rendelkezik a szükséges védelemmel, másrészről ennél komolyabb reménye sokáig nem lenne arra a változásra, amit a paplan alatt mindenki vár. Lenne még egy lényeges megjegyzésem, hogy ha engem elfogadnak istenüknek, ez a védelem a játékszabályokat betartó ellenfeleimet is megilleti. Szerintem ezen a ponton van olyan ember, aki már érti és ha az ember érti, meg van az esély arra is, hogy az ember fölötti kollektív tudat is megértheti.

Tud erről bárki a Földön, mondjuk a NASA?

Szerintem tudnak erről, de ebben a játékban ők is játszanak. Ha megpróbálsz az ő fejükkel gondolkodni, én egy budapesti lakásban ülő, 20 éve a köztudatból eltűnt ember vagyok, akiből jó eséllyel előbb lesz nemzetbiztonsági kockázat, mint a Földön testet öltő isten. Én is játszom a saját játékomat és ők is. Itteni nézőpontból van két eseményhorizont, két teljesen eltérő világ, amik közelítenek egymáshoz. Az egyikben egy világtól elvonult senki vagyok, a másikban egy hatalmas alászálló isten. Én örülnék, ha onnan közelítenének a kérdéshez, hogy ez az isten nem akarja senki előtt játszani az istent és lehet vele értelmesen beszélni, de szerintem ők annak örülnének, ha nem is léteznék és biztosan lépéseket tesznek ez ügyben, ám az isteni lét bizonyítéka az lehet, hogy ez egyszer sem sikerül.

Ha mint 'isten' a Földön ébredsz, mit szándékozol tenni?

Előtte tudni kell azt, hogy amíg ez a pillanat el nem jön, addig egy megszállt ember vagyok, akinek az egyéni tudata harcban áll több kollektívával is. Ez azt jelenti, hogy mindent, amit tudok, azt tudják ők is. Ezzel szemben még a mélytranszban felkészültem egy olyan hatásos technikával, amit épp most is bizonyítok, ugyanis hogy miről írok és mit, az ebben a pillanatban derül ki számomra is. A technika lényege az, hogy nem tudok semmit, illetve közben a tudati szinten zajlik egyfajta információs hadviselés is, tele deziformációkkal, manipulációkkal, féligazságokkal. De ez nem új nekem, ilyesmiket csinálok már régóta annyira, hogy nekem az ellenséges megszállás olyan, mint a hazai pálya. Persze közeledve a földhöz más egy kicsit, olyan, mintha a mélyvízben zajló harchoz szokott elme most a sekélyebb vízben harcolna. De eddig is szívesen tanultam és gyorsan alkalmazkodom, így éltem túl a mélytranszba vezető utat is. Hogy mi fog történni, azt nem tudom, mert a saját jövőjébe az új szabályok szerint senki sem láthat bele. Persze a rációm készít erre terveket, de alapvetően az lesz, hogy bekövetkezik az esemény, amiben abszolút improvizációt alkalmazok. Engem egy általam telepített intelligens XD sugár vezet, amihez nem árt egy olyan értelemmel rendelkező ember, mint amilyen vagyok. Ha ugyanezzel a saját embereiket vezetik, azok nálam sokkal hülyébbek, nem beszélve a tapasztalat hiányáról. Konkrétan válaszolva tehát fogalmam sincs, mit fogok tenni, de amiket teszek, azok az adott helyzetben a legjobb lépések lesznek.

Mi a véleményed a NASA-ról?

Nem kell majd a logót lecserélni, mert az új szervezet neve a North American Space Agency lesz. Kritikus a helyzet, ugyanis az egyik ok, ami miatt az emberiség az idáig vezető utat túlélte az, hogy mi önerőből jutottunk ki az űrbe. Sok olyan lénnyel beszéltem, akik egy elhazudott történetet ismertek és most nem mennék mélyebben bele ebbe, de most már tiszta, ki fedezte fel az űrutazást valójában és kinek milyen suzerepe volt benne. A lényeg azonban az, hogy bizonyos kompetens szférákat nagyon felháborította az, hogy az idegenek megszállták a földi űrkutatást. Azok az idegenek, akik ezt a technológiát nem önmaguk fejlesztették ki, ezért nem is tagok abban az univerzum szinten is elitklubban, amiben mi. A gond ezzel csak az, hogy majdnem szívrohamot kaptak annak hallatán, hogy ez eredetileg egy fegyver és döbbenten nézték a bevásárlóközpontban a csillogó fények és a parfümök között a nyers húst és az állattetemeket, de nyertem úgy 400 évet a felkészülésre. Hogy mik a motivációim, azok csak a megfelelő látószögön és információk birtokában érthetők, de már felkészültem Sátán szerepére is ismerve ellenfeleim gondolkodásmódjait. Nincsenek olyan illúzióim, hogy a NASA felhagy azzal, amiket művel és örömmel néz a változások elé, de mindig a legjobbra számítok és a legrosszabbra készülök.


Mi a cél?

A fejlett ember felemelése és a fejlett Föld létrehozása. Ez messze van attól, ám rendelkezik azokal az alapokkal, amikre építeni lehet. Akit érdekel, tud jelentkezni a saját fejében, elég hozzá egy gondolat és az azt megerősítő belső szándék. Ez egy olyan Rajt-Cél Sugár, amire lehet csatlakozni, ám maga a csatlakozási szándék nem garantálja magét a csatlakozást, ha az adott ember nem hajlandó érte tenni és elutasítja a szükséges változást. Ám garantál csatlakozást a Multiplex Vetítésbe, azaz lehet, hogy ide nem elég, de ahova elég, azzal mindenki meg lesz elégedve.

Ki vagy mi a cél forrása? Kinek a szándéka ez?

Úgy nevezem, hogy természetes ésszerűség, építő-alkotó szellemben.

Kinek vagy minek tartod magad?

Elsődlegesen földi embernek, bár az a magsabb dimenziók ismeretében nem egyértelmű, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás.

Miből gondolod, hogy téged az idegenek elfogadnának istennek?

Tudom, hogy azt tekintik annak, akinek a legmagasabb a dimenziószintje. Vagy a legmélyebb a tudatszintje. De azzal is tisztában vagyok, hogy ez politikai értelemben számukra nem elfogadható. Egy másik nézőpontból találkoztam olyan lényekkel, akik létrehoztak egy mesterséges környezetet istenkutatási célból és úgy találkpoztam velük, hogy ebben a környezetben én jelentem meg. A dologban az volt a paradox, hogy én is ilyen célból mentem oda, ahol őket találtam. Szeretném azonban megjegyezni itt azt, hogy istennek lenni egyáltalán nem könnyű egy olyan világban, ahol mindenki leborul. Megpróbáltam velük ezt megértetni, ám ennek az lett az eredménye, hogy átestek a ló túloldalára és onnantól már csak uralkodni akarnak fölöttem. Tulajdonképp egy állatkertben érzem magam velük, ám van mostani mérés szerint 2980 olyan ember, aki fejlett embernek tekinthető ebben a valóságban. Az idegenekről nem nyilatkoznék.

Mióta állsz kapcsolatban az idegenekkel és milyen kapcsolat ez?

Ezekről az idegenekről nagyon sok ideig nem tudtam semmit, mert a tudatom jóval mélyebben volt és csak azokat ismertem, akik abban az általam mélytransznak nevezett tartományban vannak. Mivel gondolkodó emberként kezdtem bele a meditációkba, az agyam racionális féltekéjével emelkedtem, ami azt feltételezi, hogy akikkel ott kapcsolatba léptem, azoknak sikerült ilyen csatornát létrehozniuk. De találkoztam ott behatolókként azonosított lényekkel is, akikkel szemben olyan hadműveleteket indítottam, amik során sikerült tőlük megtisztítani a belső tudatot. A visszatérésemkor, amikor visszaértem ebbe a tartományba, akkor kerültem kapcsolatba ezzel a helyzettel felettünk és ismertem meg lassan a helyzetet. A kapcsolat olyan, hogy ők be akarják hódoltatni a testemet, ami nem jön össze és eközben már úgy kommunikálok velük, mint a Föld új vezetése. Aki a galaxis új vezetője is, mert fentről jövök lefelé, azaz az univerzum új vezetője és még mondanám tovább, de sokaknak azt már nehéz lenne értelmezni.

Mi a célod a Földön?

Jó lenne egy ilyen meló után lazítani, de rengeteg feladat van. Ugye van 400 évem, aminek több terv is született a megvalósítására, amiből nekem kettő tetszenek igazán. Van egy békésebb verzió, hogy 150 év alatt megvannak a fő elemek és marad 250 a finomhangolására. De van egy olyan is, amiben 20-30 alatt túl vagyok a fő elemeken, mert szerintem a finomhangoláson van a lényeg. A jelenlegi mérésem szerint 40% az esély az elsőre és 60% a másodikra.

Tekintettel vagy a párhuzamos valóságokra is?

Úgy érzem jobban, mint ahogy ők miránk.

Szerinted mi az első lépés egy 20 éve elkülönülten meditáló ember részéről, hogy megtegye az első lépést a cél felé?

Leírni ezeket a weboldalán.